Το Ellas - Forum σας καλωσορίζει στην Δημόσια Συζήτηση του. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο Forum θα πρέπει να έχετε εγγραφεί, εάν είστε ήδη μέλος απλά συνδεθείτε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

№ 1
 Ellas-Forum™


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Υπογράφηκε σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων, το συμφωνητικό Κοινωνικής Σύμπραξης Φορέων, υπό τον τίτλο "ΣΤΗΡΙ-ΖΩ", στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους απόρους.

Πρόκειται για συνέχεια της προ ημερών σύσκεψης, που ήταν η δεύτερη φάση της διαβούλευσης κοινωνικών φορέων για τη διαμόρφωση κοινωνικών συμπράξεων, στο πλαίσιο του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.

Φορέας Συντονιστής του έργου ορίστηκε ο Δήμος Τρικκαίων, ενώ ήδη υποβλήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, από τον συντονιστή φορέα, η έκθεση πεπραγμένων της διαβούλευσης, η οποία περιλαμβάνει την αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας ως προς τις διαθέσιμες δομές, το επίπεδο και τις ανάγκες στελέχωσης των δομών, την αποτύπωση των ιδιαιτεροτήτων του δικτύου διανομής υλικής βοήθειας, το σχέδιο αντιμετώπισης πιθανών προβλημάτων, τη διάγνωση αναγκών και την καθολικότητα κάλυψής τους σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας.

"Σήμερα, όλοι οι φορείς υπογράψαμε ένα συμβόλαιο συνεργασίας προκειμένου από κοινού να στηρίξουμε, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, τους συνανθρώπους μας, κάτι που ως Περιφέρεια Θεσσαλίας κάναμε όλα τα προηγούμενα χρόνια" δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

"Υπογράψαμε τη μεγάλη κοινή προσπάθεια που κάνουμε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι 4 Δήμου του Νομού, δεκάδες σύλλογοι και σωματεία, η Εκκλησία και πολλοί άλλοι φορείς, προκειμένου να επωμιστούμε το μεγάλο πρόβλημα του επισιτισμού" σημείωσε, από την πλευρά του, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
http://www.ellas-forum.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης