Το Ellas - Forum σας καλωσορίζει στην Δημόσια Συζήτηση του. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο Forum θα πρέπει να έχετε εγγραφεί, εάν είστε ήδη μέλος απλά συνδεθείτε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

№ 1
 Ellas-Forum™[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Με εξώδικο ανακοίνωσε ότι σταματά τη συνεργασία του με το κρατικό κανάλι


Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε πως σταματά κάθε περαιτέρω διαδικασία που αφορά στην σύναψη χορηγικής συμβάσεως μεταξύ της εταιρείας και της ΕΡΤ, όπως και κάθε σχετικής συνεργασίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Οργανισμός επέδωσε εξώδικη διαμαρτυρία στην ΕΡΤ για τις μεταδόσεις διαφημίσεων εταιρείας διαδικτυακού στοιχηματικού, παρά την σαφή απαγόρευση του Ν. 4002/2011.

Είχαν προηγηθεί δυο επιστολές (στις 9 Μαρτίου και 18 Ιουνίου) του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Γιάννη Σπανουδάκη προς τη Διοίκηση της ΕΡΤ με τις οποίες γινόταν μνεία των διατάξεων του Ν. 4002/2011 με βάση τις οποίες απαγορεύεται «πάσης φύσεως εμπορική επικοινωνία τυχερών παιγνίων», με εξαίρεση τις διαφημίσεις των εταιρειών ΟΠΑΠ και ΟΔΙΕ, οι οποίες είναι και οι μόνες νόμιμα αδειοδοτημένες εταιρείες.

Στην εξώδικη διαμαρτυρία, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζεται ότι παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις από τον ΟΠΑΠ, η ΕΡΤ συνέχισε να προβάλλει παρανόμως διαφημίσεις εταιρείας διαδικτυακού στοιχηματισμού.

Να σημειωθεί ότι η εξώδικη διαμαρτυρία, όπως, άλλωστε, και οι επιστολές που είχαν προηγηθεί, κοινοποιήθηκαν και στον Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου Παιγνίων κ. Ευγένιο Γιαννακόπουλο.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
http://www.ellas-forum.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης