Το Ellas - Forum σας καλωσορίζει στην Δημόσια Συζήτηση του. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο Forum θα πρέπει να έχετε εγγραφεί, εάν είστε ήδη μέλος απλά συνδεθείτε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

№ 1
 Ellas-Forum™


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Στο αρχείο τέθηκε η έρευνα για τα κονδύλια συντήρησης και αναστήλωσης του αντιπροσωπείου της Mονής Εσφιγμένου στις Καρυές του Αγίου Όρους, που ξεκίνησε ύστερα από ανώνυμη καταγγελία, στην οποία υποστηρίχθηκε ότι ο φάκελος της μελέτης δεν περιλάμβανε αυτοψία των εσωτερικών χώρων, λόγω της παραμονής των ζηλωτών μοναχών και ότι εκταμιεύτηκαν τα χρήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μακεδονία», ο εισαγγελέας διαφθοράς Αργύρης Δημόπουλος ενέκρινε τη διάταξη του βοηθού του εισαγγελέα Λάμπρου Τσόγκα να αρχειοθετηθεί η δικογραφία, καθώς διαπίστωσε πως δεν εκταμιεύτηκε κανένα ποσό, ούτε άρχισε καμία εργασία. Ως εκ τούτου δεν φέρουν καμία ευθύνη οι μοναχοί της νέας αδελφότητας της Εσφιγμένου ούτε οι εμπλεκόμενοι στο έργο, μεταξύ των οποίων και ο τότε αναπληρωτής περιφερειάρχης Δ. Ψωμιάδης.

Μάλιστα, στο διατακτικό της απόφασης επισημαίνεται πως το έργο ύψους 1,45 εκατ. ευρώ μπορεί να έχει ενταχθεί σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα, αλλά λόγω της αδυναμίας έναρξης των εργασιών δεν υπάρχει πιθανότητα να υλοποιηθεί έτσι όπως προγραμματίστηκε.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
http://www.ellas-forum.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης