Το Ellas - Forum σας καλωσορίζει στην Δημόσια Συζήτηση του. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο Forum θα πρέπει να έχετε εγγραφεί, εάν είστε ήδη μέλος απλά συνδεθείτε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

№ 1
 Ellas-Forum™[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

«H πραγματικότητα έρχεται σε αντίθεση με το στερεότυπο που έχει επικρατήσει. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, στον οποίο συμμετέχει και η Αυστραλία, η Ελλάδα έρχεται πρώτη στην εφαρμογή μεταρρυθμίσεων, οι Έλληνες βρίσκονται στη δεύτερη θέση σε ώρες εργασίας, ενώ έχουν εφαρμοστεί πολιτικές και μέτρα ενδεικτικά για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και την αντιμετώπισης φαινομένων διαφθοράς στο σύστημα συνταγογράφησης, που όμως απαιτούν χρόνο για να ευοδώσουν». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε εκτενή συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Lateline του αυστραλιανού ABC.

Ο Γ. Παπανδρέου, υποστήριξε ότι «όχι τόσο η λιτότητα όσο η αβεβαιότητα διέβρωσαν την ελληνική οικονομία τα τελευταία χρόνια εκδήλωσης της κρίσης, με το να δημιουργούν συνθήκες κάθε άλλο παρά πρόσφορες για επενδύσεις και με το να αποτρέπουν τους πολίτες από το να δανείζονται, να δανείζουν ή να καταναλώνουν, ώστε να κινηθεί η αγορά».

Ο πρώην πρωθυπουργός εκτίμησε ακόμα ότι «παρά τις αντιρρήσεις της Α. Μέρκελ, η προοπτική έκδοσης ευρωομολόγου είναι η μόνη ρεαλιστική προς την κατεύθυνση της επιβίωσης και εμβάθυνσης της νομισματικής ένωσης όπως και η ενοποίηση του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος».

Τέλος, στην τοποθέτηση της δημοσιογράφου ότι «σε αντίθεση με την Ιταλία και την Ισπανία που βρίσκονται στην ίδια δεινή θέση, η Ελλάδα δεν προχωρά στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, αλλά κυβερνάται από την διαφθορά και την φοροδιαφυγή» απαντά ότι «η πραγματικότητα έρχεται σε αντίθεση με το στερεότυπο που έχει επικρατήσει».[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
http://www.ellas-forum.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης