Το Ellas - Forum σας καλωσορίζει στην Δημόσια Συζήτηση του. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο Forum θα πρέπει να έχετε εγγραφεί, εάν είστε ήδη μέλος απλά συνδεθείτε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

№ 1
 Ellas-Forum™


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]


Η εξοντωτική εκπαίδευση των τοπ Κινέζων σωματοφυλάκων που υπηρετούν την ελίτ του επιχειρηματικού κόσμου

Την ύπαρξη μίας ταχέως αναδυόμενης αγοράς ιδιωτικών εταιρειών  Security, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ελίτ του κινεζικού  επιχειρηματικού κόσμου, αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Reuters με αφορμή την  ιστορία ενός Κινέζου στρατιώτη που μεταπήδησε στο χώρο της  επιχειρηματικότητας.

 Ο Chen Yongqing, ο οποίος διευθύνει την πρώτη ακαδημία εκπαίδευσης  πρώην στρατιωτών και απλών πολιτών στον τομέα της σωματοφυλακής, εκτιμά  ότι τα ετήσια έσοδα της εταιρείας του αναμένεται να φτάσουν τα 16,5  εκατομμύρια δολάρια μέσα στην ερχόμενη πενταετία. Καθώς αναφέρει ο  ίδιος, η χρέωση του πελάτη για κάθε προσωπικό φύλακα αγγίζει τα 82.000  δολάρια το χρόνο.

 Ιδιαίτερη αναφορά όμως γίνεται και στη μορφή της εκπαίδευσης στην  ακαδημία του Chen, με την επωνυμία Tianjiao, η οποία αγγίζει τα όρια της  απάνθρωπης σκληρότητας: οι εκπαιδευόμενοι περνάνε 28 βασανιστικές  ημέρες, εξασκούμενοι σε πρακτικές αντιτρομοκρατίας, σε ανάμεικτα είδη  πολεμικών τεχνών, καθώς και στη χρήση όπλων.

 Εν συνεχεία, οι καλύτεροι έχουν την ευκαιρία να προεκτείνουν την  εκπαίδευσή τους στην περίφημη Διεθνή Ακαδημία Ασφαλείας στο Ισραήλ.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
http://www.ellas-forum.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης