Το Ellas - Forum σας καλωσορίζει στην Δημόσια Συζήτηση του. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο Forum θα πρέπει να έχετε εγγραφεί, εάν είστε ήδη μέλος απλά συνδεθείτε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

№ 1
 Ellas-Forum™


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας συνεδρίασε στις στο Εργατικό Κέντρο Μεσσηνίας, όπως είχε εξαγγείλει σε ανακοίνωση/ πρόσκλησή της.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, μαζί με τα στελέχη της Επιτροπής, και φίλοι που έρχονταν για πρώτη φορά.

Παρόντες ήταν, επίσης, εκπρόσωποι συνδικάτων και οργανωμένων κοινωνικών φορέων: Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας, Δημήτρης Φαββατάς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σιδήρου και Μπετόν, Θεόδωρος Βοβολής, ο οργανωτικός γραμματέας του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ και μέλος του Δ.Σ. Εργαζομένων στις ΔΟΥ Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, Δημήτρης Πράττης, ο πρόεδρος των Ελαιοχρωματιστών Θεόδωρος Καρδάσης και ο Γιώργος Κανέλλης, γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

Στη συνάντηση ήταν κοινή και ξεκάθαρη η αντίληψη αλλά και αποφασιστικότητα όλων των παρευρισκομένων, ότι πρέπει με κάθε τρόπο να κτιστεί ένα μαζικό κίνημα που να αποτρέψει τους πλειστηριασμούς σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, να παρθούν μέτρα προστασίας τους και να καταργηθεί το ιδιώνυμο (νόμος Κοντονή) σε βάρος των αγωνιζομένων.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και στόχους, στη συνάντηση αποφασίστηκαν:

1. Συναντήσεις κάθε Δευτέρα στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας για παρακολούθηση των εξελίξεων σε σχέση με το ζήτημα των εξώσεων και συντονισμό της αντίστασης.
2. Άμεση προσωπική επαφή με Συνδικάτα και ό,τι άλλο οργανωμένο υπάρχει στη βάση της κοινωνίας της Μεσσηνίας, με στόχο τη συμμετοχή τους στην Επιτροπή και την αντίσταση.
3. Σχεδιασμός εκδηλώσεων με θέμα «Η λαίλαπα των εξώσεων και ο ρόλος του Συνδικαλιστικού Κινήματος και των Οργανωμένων Κοινωνικών φορέων», στις οποίες θα κληθούν να μιλήσουν εκπρόσωποι από όλους τους πιο πάνω φορείς.Πηγή: tharrosnews[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
http://www.ellas-forum.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης