Το Ellas - Forum σας καλωσορίζει στην Δημόσια Συζήτηση του. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο Forum θα πρέπει να έχετε εγγραφεί, εάν είστε ήδη μέλος απλά συνδεθείτε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

№ 1
 Ellas-Forum™


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση έχει απευθύνει και Συντονιστική Επιτροπή Λαμίας του ΣΥΡΙΖΑ.


Κινητοποίηση στο σταθμό διοδίων της Μαυρομαντήλας, ανάμεσα σε Λαμία και Στυλίδα, οργανώνουν αύριο Κυριακή στις 12:00 το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας, η Συντονιστική Επιτροπή Λαμίας του ΣΥΡΙΖΑ κινήσεις πολιτών και δημοτικές παρατάξεις.

Συγκεντρώσεις οργανώνονται από άλλες κινήσεις, πολιτών και στα διόδια της Τραγάνας, στο 130ό χλμ της ΠΑΘΕ Αθηνών-Λαμίας.

Στην ανακοίνωσή του, το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας σημειώνει ότι μετέχει «σε όποια κινητοποίηση αποφασιστεί σε συνεργασία με όλους τους φορείς» ενώ συμπληρώνει ότι «είναι τραγικό σ' έναν αυτοκινητόδρομο που έχουμε πληρώσει εδώ και δεκαετίες μέσω της έμμεσης και άμεσης φορολογίας αλλά και των τελών κυκλοφορίας να λειτουργούν σε μία απόσταση 120 χιλιομέτρων συνολικά εννέα σταθμοί διοδίων» ενώ καλεί τους εργαζόμενους «να συμμετέχουν στην κινητοποίηση για την κατάργηση των διοδίων».

Η ΕΛΜΕ Φθιώτιδας ζητά την κατάργηση όλων των διοδίων γιατί όπως τονίζει «γιατί ένα κομμάτι των εκπαιδευτικών μετακινείται σε σχολεία που περικυκλώθηκαν από διόδια» και γ «για να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη της σε όλους όσους αγωνίζονται να ρίξουν τα τείχη που μας κυκλώνουν». Η ΕΛΜΕ τη Φθιώτιδας ζητά την κατάργηση όλων των διοδίων, την κατάργηση των συμβάσεων παραχώρησης και όλων των νομοθετημάτων που ορίζουν παραβάσεις και πρόστιμα»

Η Συντονιστική Επιτροπή Λαμίας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την στήριξή της στην κινητοποίηση στα διόδια και καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος αλλά και όλους τους πολίτες της περιοχής σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση στα διόδια της Μαυρομαντήλας μεταξύ Λαμίας και Στυλίδας. Χαρακτηρίζουν τις συμβάσεις παραχώρησης αποικιοκρατικές.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
http://www.ellas-forum.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης