Το Ellas - Forum σας καλωσορίζει στην Δημόσια Συζήτηση του. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο Forum θα πρέπει να έχετε εγγραφεί, εάν είστε ήδη μέλος απλά συνδεθείτε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

№ 1
 Ellas-Forum™


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Σε διάστημα ενός μηνός θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι στα προνοιακά Ιδρύματα της Περιφέρειας Αττικής, οι οποίοι δεν έχουν πληρωθεί εδώ και έξι μήνες. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής Κατερίνα Θανοπούλου, κατά το Περιφερειακό Συμβούλιo της Πέμπτης

Συγκεκριμένα απλήρωτοι έχουν μείνει οι εργαζόμενοι σε 11 από τα 46 προνοιακά Ιδρύματα της Περιφέρειας. Όπως είπε η κ. Θανοπούλου, η καθυστέρηση καταβολής των επιχορηγήσεων οφείλεται στην μη έγκαιρη προσκόμιση δικαιολογητικών και στη μη πιστοποίηση τριών από τα 11 Ιδρύματα. Τα ποσά, είπε, έχουν εκταμιευθεί και η Περιφέρεια βρίσκεται σε άμεση διαδικασία πληρωμής.

Συγχρόνως, η Περιφέρεια βρίσκεται σε διαδικασία επανακαθορισμού κριτηρίων για τη δικαιότερη κατανομή των ποσών των δόσεων και ενδέχεται να γίνει κατάτμηση σε τρεις 4μηνιαίες δόσεις για να είναι καλύτερη η διαχείριση. Μάλιστα, η Περιφέρεια ενδέχεται να εισηγηθεί νομοθετική ρύθμιση που θα αφορά τα κριτήρια και την κατάτμηση σε τρεις δόσεις.

Επίσης, έχει ξεκινήσει διαδικασία ώστε να θεσπισθεί ακατάσχετο στον τραπεζικό λ/σμό για τους γονείς ατόμων με νοητική υστέρηση που εισπράττουν επιδόματα και για να μην αναγνωρίζονται νοσήλεια από την πλευρά του ΕΟΠΠΥ για άτομα με μέτρια αναπηρία ή μέτριας μορφής νοητική υστέρηση. Επίσης, η Περιφέρεια θα παρέμβει σε θέματα που αφορούν μεγάλους λογαριασμούς ηλεκτροδότησης -όπως στην περίπτωση του Ιδρύματος «Παμμακάριστος» όπου συστεγάζονται δυο δημόσια Ειδικά Σχολεία και στο Ίδρυμα «Εστία» που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω φιλοξενίας 13 ανασφάλιστων εκπαιδευόμενων ΑμεΑ.

Για το θέμα υπήρξε ομόφωνη έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
http://www.ellas-forum.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης