Το Ellas - Forum σας καλωσορίζει στην Δημόσια Συζήτηση του. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο Forum θα πρέπει να έχετε εγγραφεί, εάν είστε ήδη μέλος απλά συνδεθείτε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

№ 1
 Ellas-Forum™


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Η ελληνική αντιπροσωπεία του μη κερδοσκοπικού σωματείου Γιατροί του Κόσμου σε συνεργασία με τον Δήμο Περάματος προχωρούν άμεσα στην υλοποίηση του έργου «Στέγη και Εργασία» στο πλαίσιο του προγράμματος Στέγαση και Επανένταξη του Υπουργείου Εργασίας.

Στόχος του έργου είναι η υποστήριξη αστέγων και απειλουμένων από έλλειψη στέγης που διαβιούν σε ακατάλληλες συνθήκες και υπό καθεστώς φτώχειας στο Δήμο Περάματος. Το έργο χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους του Υπουργείου Εργασίας με ενδιάμεσο φορέα υλοποίησης το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρωπίνου Δυναμικού.

 Το έργο «Στέγη & Εργασία» θα υλοποιηθεί από το Δήμο Περάματος και του Γιατρούς του Κόσμου σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος («ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ», βάση της «Πρόσκλησης Δικαιούχων στο πλαίσιο των Δράσεων Στέγασης, Σίτισης και Κοινωνικής Φροντίδας για τους Αστέγους».

Οι βασικές ενέργειες περιλαμβάνουν:

Κάλυψη ενοικίου 9 οικογενειών για διάστημα 12 μηνών.

Κάλυψη δαπανών επισκευής υφιστάμενης κατοικίας για 6 κατοικίες.

Κάλυψη δαπανών οικοσκευής και βασικών αναγκών για 5 οικογένειες.

Κάλυψη δαπανών σίτισης για 8 οικογένειες για 12 μήνες.

Κάλυψη βασικού μισθού και ασφαλιστικών εισφορών για 3 άτομα κάτω των 25 ετών για 12 μήνες.

Κάλυψη βασικού μισθού και ασφαλιστικών εισφορών για 5 άτομα άνω των 25 ετών για 12 μήνες.

Δημιουργία κοινωνικής επιχείρησης με συμμετοχή δυνητικά ωφελουμένων του έργου.

Δημιουργία ιστοτόπου προβολής του έργου - ενημέρωση τοπικών επιχειρηματιών και δυνητικά ωφελουμένων.

Τέλος προβλέπεται η δημιουργία διαδικτυακού ιστότοπου προκειμένου να υπάρξει χώρος για διαβούλευση σχετικά με την ανάδειξη των καλών πρακτικών που θα προκύψουν από την υλοποίηση του προγράμματος καθώς και για την άμεση ενημέρωση των ωφελουμένων για τις δυνατότητες που παρέχει το πρόγραμμα. Η ανάληψη του εν λόγω προγράμματος πιστοποιεί για μία ακόμη φορά την άριστη και αποτελεσματική συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο Περάματος και την οργάνωση Γιατροί του Κόσμου, οι οποίοι έχουν μακροχρόνια παρουσία στο Δήμο Περάματος μέσα από δράσεις ιατρικής και ψυχοκοινωνικής φροντίδας ευπαθών ομάδων. Τονίζεται, ότι το εν λόγω πρόγραμμα αποτελεί την πρώτη επίσημη σύμπραξη του Δήμου Περάματος με τους Γιατρούς του Κόσμου, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που λαμβάνει ο Δήμος για συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με υγιείς και έντονα δραστηριοποιούμενες οργανώσεις.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
http://www.ellas-forum.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης